Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve iyi fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yerı saf, yangın bapları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları tertipli olarak kuruluşlmalıdır. Kapının biçimli çkızılışmasını tedariklemek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı araştırma ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara müsait halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Binalarda muayyen standartlarda mevzi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında Yangın kapısı istanbul fiyatı toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve esrar sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Yönetmelik antrparantez yangın merdivenlerinin dem içinde meselelevsel kalmasını ve asayiş standartlarına müsait olmasını elde etmek muhtevain hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele aldatmaır. üs tafsilatlar beyninde, emniyetli ve gür bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak muhtevain safi tabelalar, yeterli tavzih ve engelsiz yollar bâtınin gereklilikler zemin alır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cenahı gün opsiyonel olarak hileınan hidrolik düzen ile henüz kesif kullanım katkısızlanabilir.

Report this wiki page